Salt Bae, ignorat de Messi după finala CM 2022. Celebrul chef, pus la zid după imaginile apărute VIDEO

0
Publicat:

Salt Bae a primit o multitudine de vedete la restaurantul său, pe parcursul Cupei Mondiale din Qatar, iar la finalul turneului și-a dorit o fotografie cu Lionel Messi, pe teren, imediat după terminarea finalei.

La finalul duelului dintre Argentina și Franța, Messi a fost în centrul atenției, iar printre cei interesaţi să facă o poză cu el a fost şi Salt Bae, care a stârnit controverse pe reţelele de socializare. 

Celebrul chef a intrat pe teren împreună cu mai multe persoane la finalul meciului și s-a îndreptat direct către Messi, care sărbătorea împreună cu familia, prietenii și cei dragi. 

În imaginile apărute pe Twitter se observă faptul că Messi nu avea mult chef de socializare cu turcul, după ce Salt Bae a comunicat cu el, iar acesta l-a tras apoi de braţul stâng, probabil dorind un selfie cu celebrul argentinian.

Nusret Gokce și Lionel Messi. FOTO Twitter
Nusret Gokce și Lionel Messi. FOTO Twitter

Salt Bae a fost criticat și pentru că a încălcat regula FIFA privind trofeul Cupei Mondiale, pe care l-a atins şi cu care s-a fotografiat. Regulamentul spune că trofeul poate fi atins doar de foști mari fotbaliști sau șefi de stat. 

„Credeam că doar campionii mondiali pot atinge cupa / De ce o ţii şi de ce eşti pe teren? Nu ar trebui să fii acolo. Acesta este momentul pentru jucătorii care au muncit din greu şi nu pentru celebrităţi să stea şi să-şi facă selfie-uri pentru propria promovare”, sunt câteva dintre mesajele primite pe rețelele de socializare, de către Salt Bae.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite