Sabău acuză jocurile de culise: ”Sunt echipe protejate”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Ovidiu Sabău a avut ieșiri nervoase și la conferința de presă și în intervențiile televizate care au urmat partidei pierdute de echipa sa, pe teren propriu, scor 0-1 cu Steaua. Sabău a acuzat arbitrajul lui Tudor, jocurile de culise și spune că ar pleca imediat din România dacă ar avea o ofertă de peste hotare. 

"Dacă o să am ocazia de a pleca în iarnă, o să plec într-un campionat în care doar fotbalul contează, nu alte interese. Aici totul e pentru bani. Unii iau banii la finalul campionatului, alţii sunt doar de umplutură în Liga 1. Cu noi îşi permit să facă orice", a declarat Sabău la conferința de presă.

Antrenorul mureșenilor susține că sunt echipe protejate și că ierarhiile se stabilesc ca pe vremea Cooperativei. ”Problema e că sunt penalizaţi cei care se plâng de o nedreptate, cei care fac nedreptatea sunt protejaţi. Toţi ne ferim, suntem foarte atenţi la ceea ce spunem. Noi, Târgu Mureş, nu avem aşa mare putere încât să se ţină cont de vocea noastră. Sunt anumite echipe care trebuie să rămână în prima ligă, cred că se consideră că avem prea multe puncte", a mai spus Sabău la GSP TV.

Tudor a acordat patru cartonașe roșii în meciul dintre Mureș și Steaua, dintre care trei pentru gazde. "Singurul cartonaş roşu care trebuia dat era la Vasilache, în rest nu. Nu ştiam ce să le mai spun jucătorilor, cum să-i mai calmez, la toată nebunia care exista. Tudor e dur cu cine trebuie să fie dur! Am văzut suficiente meciuri arbitrate de el. Nu mă mai păcăleşte", a adăugat antrenorul de la Mureș. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite