Ronnie O’Sullivan îşi va apăra titlul mondial la snooker!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cel mai talentat jucător din istoria snookerului şi-a anunţat revenirea în circuitul profesionist pentru Campionatul Mondial de la Sheffield.

Jucătorul de snooker de 37 de ani s-a retras din competiţii în luna noiembrie a anului trecut din “motive personale”. El avea timp până la 28 februarie să anunţe dacă va participa sau nu la Campionatul Mondial, iar răspunsul său a fost unul afirmativ.
“M-am plictisit puţin în acest timp”, a spus englezul. “Aveam nevoie de odihnă şi acum m-am întors la ceea ce am făcut pentru o marte parte din viaţa mea”.
Ca deţinător al titlului mondial, Roonie va intra în arena de la teatrul Crucible în dimineaţa zilei de 20 aprilie. “Mereu m-am gândit că trebuie să mă întorc, snookerul nu m-a epuizat mental”, a mai afirmat englezul, care a intrat în depresie de câteva ori în ultimii ani.
Ronnie a mai jucat câteva meciuri demonstrative cu Jimmy White în octombrie, după care s-a retras de la Openul chinez, din cauza unor “problema de sănătate”.
Fostul campion mondial Ken Doherty a salutat decizia lui Ronnie de a reveni în snooker: “Este cel mai talentat jucător care a pus mâna pe tac. Este talismanul acestui sport”.
Sursa: bbc.co.uk


Titlurile mondiale ale lui Ronnie O'Sullivan
2001: 18-14 cu John Higgins
2004: 18-8 cu Graeme Dott
2008: 18-8 cu Ali Carter
2012: 18-11 cu Ali Carter

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite