Ronaldo nu va evolua în meciul cu Liverpool. Jucătorul, în doliu după moartea băieţelui său

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo

În doliu după moartea unuia dintre gemenii săi la naştere, Cristiano Ronaldo nu va participa marţi la meciul din Premier League dintre Manchester United şi Liverpool, a confirmat clubul englez, într-un comunicat de presă.

Manchester United a oficializat într-un comunicat de presă absenţa atacantului său portughez Cristiano Ronaldo împotriva lui Liverpool marţi de la ora 22.00, a doua zi după anunţul de către acesta din urmă a morţii unuia dintre gemenii săi la naştere.

"Putem confirma că nu va lua parte la meciul cu Liverpool de la Anfield de marţi seară şi subliniem cererea de confidenţialitate a familiei”, a indicat clubul Manchester United.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez au anunţat, luni seară, că băieţelul pe care îl aşteptau a murit. Ei au precizat că doar naşterea fetiţei lor le dă putere şi speranţă. În octombrie, cei doi anunţau că Georgina este însărcinată şi aşteaptă gemeni.

Cristiano Ronaldo şi Georgina Rodriguez mai au o fiică, Alana Martina, născută în noiembrie 2017.

Ronaldo mai are trei copii, Cristiano Jr., născut în iunie 2010 şi gemenii Eva şi Mateo, născuţi în iunie 2017 din mamă surogat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite