Ronaldinho rămâne în arest în Paraguay! Brazilianul va juca fotbal împreună cu deţinuţii, pe o miză bizară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ronaldinho, brazilianul care a inventat fotbalul jucat cu zâmbetul pe buze, rămâne în arest în Paraguay, după ce justiţia a respins apelul formulat de avocaţii acestuia în cazul în care este acuzat că, împreună cu fratele său, a folosit paşapoarte false pentru a intra în ţară.

Problemele lui Ronaldinho au început la final de 2018, când autorităţile din Brazilia i-au ridicat paşaportul şi l-au amendat cu 2,5 milioane de dolari din cauza unui proiect imobiliar realizat într-o zonă protejată. Ronaldinho nu a plătit amenda, informează Hotnews.

Procurorii din Paraguay acceptă în acest moment faptul că Ronaldinho şi fratele său au fost „înşelaţi atunci când li s-au oferit documente paraguayene false“ de către agentul brazilian Wilmondes Sousa Lira, reţinut şi el în acest moment. „Informaţiile furnizate sunt foarte utile pentru demantelarea unei grupări criminale specializate în confecţionarea de acte false“, a declarat comisarul comisarului Gilberto Fleitas. Judecătorii au decis că „nu există nicio schimbare în ceea ce priveşte riscul de a fugi şi a obstrucţiona ancheta, ceea ce justifică măsura preventivă de menţinere în detenţie a fraţilor Assis Moreirar“.

Avocatul lui Ronaldinho a încercat să îl scape pe fotbalist declarând: „trebuie luat în considerare faptul că el nu a ştiut că face un lucru ilegal. Nu a înţeles că i se dau acte false. E tâmpit!“

Ronaldinho nu renunţă la fotbal nici după gratii

Fotbalistul care va împlini 40 de ani pe 21 martie se află de săptămâna trecută în arest în Paraguay. Iar Ronaldinho nu renunţă la fotbal. Potrivit „Daily Mail“, fostul campion mondial (2002) şi „Balon de Aur“ (2005) va juca fotbal alături de ceilalţi deţinuţi de la Asuncion, pentru un premiu inedit: un purceluş de lapte de 16 kilograme. Există informaţii, neoficiale, potrivit cărora Ronaldinho nu va avea totuşi voi să încrie goluri în meciurile în care va juca.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite