România, vicecampioană europeană la minifotbal. Tricolorii, învinși dramatic, după 22 de lovituri de departajare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce în semifinalele Campionatului European de minifotbal România a trecut de Kazahstan la loviturile de departajare, în finala cu Serbia, tricolorii nu și-au mai putut stăpâni emoțiile, cedând după executarea a 22 de lovituri de la 7 metri.

România a pierdut a treia finală la rând la Campionatul European de minifotbal. Foto Facebook
România a pierdut a treia finală la rând la Campionatul European de minifotbal. Foto Facebook

Campioană mondială en-titre la sportul în care actualul președinte al FRF, Răzvan Burleanu, și-a făcut ”rodajul” în calitate de conducător, naționala noastră a pierdut sâmbătă seara, dramatic, Europeanul de Minifotbal desfășurat în Bosnia și Herțegovina.

România, de 6 ori campioana Europei

Sârbii au condus la pauză cu 1-0, pentru ca românii să egaleze în partea a doua, în minutul 36, prin Balea, care a executat pe jos o lovitură liberă . Același scenariu ca în semifinala cu Kazahstan, numai că de data aceasta adversarii au fost cei care s-au bucurat la final. După ce Marius Balogh a ratat în prima serie, iar sârbii în a doua, toți jucătorii au marcat până ce scorul a ajuns la 9-9. Ex-iugoslavii au punctat pentru 10-9, dar Iulian Sîplăcan a irosit lovitura de departajare trimițând pe lângă poartă.  Astfel, România trebuie să se mulțumească doar cu titlul de vicecampioană europeană, a treia oară la rând.

În urma eșecului, România a ratat șansa de a cuceri al șaptelea trofeu din istorie la Campionatul European, unde s-a încoronat campioană în 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 și 2015.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite