Rezultat incredibil la Dubai: A 6-a jucătoare a lumii a fost umilită! A luat doar două game-uri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Karolina Pliskova
Karolina Pliskova

Simona Halep (3 WTA) poate sta tot mai liniştită: poziţia ei din clasamentul mondial nu va fi ameninţată prea curând de urmăritoare.

Dubai Duty Free Tennis Championships a rămas fără primele trei jucătoare din clasamentul mondial, după ce Barty (1 WTA) şi Halep (3 WTA) s-au retras din motive medicale, iar Osaka (2 WTA) nici nu s-a înscris.

Din păcate pentru organizatori, a urmat o serie de eliminări premature şi pentru vedetele care au făcut deplasarea în Emirate. În acest moment, după primele trei zile de meciuri de pe tabloul principal, cinci din primele şase favorite au încheiat socotelile cu turneul de la Dubai!

Dacă Svitolina (5 WTA), Kvitova (10 WTA) şi Bertens (11 WTA) au ieşit în turul II, astăzi, în optimi, au fost eliminate, pe rând, Pliskova (6 WTA) şi Bencic (12 WTA).

Prima a fost învinsă de americanca Jessica Pegula (27 de ani, 36 WTA), sfertfinalistă la Australian Open. Pegula s-a impus, lejer, scor 6-0, 6-2.

Bencic a pierdut în faţa lui Potapova (88 WTA), scor 1-6, 6-2, 5-7.

În acest moment, jucătoarea cu cel mai bun clasament rămasă în competiţie e Aryna Sabalenka (8 WTA), care a avansat în sferturi, trecând de Kontaveit (24 WTA), scor 6-3, 6-2. În următorul meci, Sabalenka va juca fie cu Swiatek (15 WTA), fie cu Muguruza (16 WTA).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite