Replica lui Andrei Cristea, acuzat de Gigi Mulţescu de înjurături pe la spate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Cristea a comentat afirmaţiile antrenorului Gigi Mulţescu, acesta din urmă declarând că l-a prins pe fotbalist în timp ce îl înjura pe la spate.

„Declaraţia domnului antrenor este confuză. Eu nu mi-am dorit să plec pentru că mai am doi ani de contract cu Dinamo. Am fost anunţat că el doreşte un transfer pe acest post. Nu i-am spus că merg să dau probe, pentru că eu nu dau probe. Mi-am respectat toţi antrenorii cu care am lucrat şi nu am înjurat pe nimeni, nici pe domnul Mulţescu. E interesant că vorbeşte doar de anumiţi jucători în presă, pe la televiziuni. Dacă avea ceva de spus, îmi putea spune în faţă. Nu îi port pică, e posibil să mai lucrăm împreună, la Dinamo sau în altă parte“, a declarat Cristea pentru SportTotalFM.

Comentariul care a stat la baza acestei declaraţii îi aparţine lui Gigi Mulţescu, antrenor care afirma în urmă cu două zile: „Cristea trebuia să înţeleagă că nu mai făcea parte din planurile clubului, din moment ce el îşi dorea să plece în orice moment. Nu mă puteam baza pe el în acest cantonament. Înainte de asta mi-a zis că vrea să dea probe pe undeva, că e la final de contract şi că vrea altceva, dar avea nevoie de pregătire. A venit la mine după ce nu şi-a găsit şi mi-a zis să-l iau în Anglia. M-am rugat de conducere să-l luăm, deşi fusese anunţat că are liber să-şi caute echipă. În Anglia au venit nişte impresari după el şi chiar l-am băgat în primul meci, apoi nu l-am mai folosit, pentru că era normal să folosesc jucătorii pe care mă bazam. Nemulţumit, l-am surprins cînd mă înjura pe la spate, dar nu sînt supărat pe el, chiar îl înţeleg. Îmi pare rău că nu şi-a găsit echipă“.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Dinamo se desparte de Bălgrădean! Portarul merge în Belgia, la Standard. Ce alt dinamovist mai pleacă din „Groapă“

„Minuni“ la Rapid. Giuleştenii au primă de joc în meciul de baraj, Pancu îi vede pe ilfoveni favoriţi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite