Remiză albă sub Pietricica. Ceahlăul şi Rapid au terminat turul cu un egal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ceahlăul şi Rapid au terminat la egalitate în ultima etapă a turului
Ceahlăul şi Rapid au terminat la egalitate în ultima etapă a turului

Rapid a încheiat turul de campionat cu o remiză obţinută pe terenul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 0-0, la capătul unei partide modeste a celor două formaţii.

Cea mai mare ocazie a primei reprize a fost irosită de Roman, care a tras mult peste poartă din faţa porţii nemţene. În afara de ratarea Rapidului, nicio altă fază notabilă nu a mai putut fi consemnată.

În repriza a doua, oaspeţii au vrut mai mult, dar au reuşit prea puţin pentru a pleca cu trei puncte de sub Pietricica. Ioniţă a fost cel care a ratat o altă oportunitate de a înscrie pentru giuleşteni în minutul 55, dar portarul gazdelor, Miron, a fost la post.

S-a terminat 0-0 un meci pe care cei 22 de jucători l-au abordat ca pe unul amical, iar puţinii spectatori prezenţi în tribunele cochetului stadion din Piatra Neamţ au plecat acasă dezamăgiţi.

Rapid a termina turul pe locul opt în clasament, la 15 puncte distanţă de liderul Steaua, iar Ceahlăul se poziţionează pe locul 13, la patru puncte de primul loc retrogradabil ocupat de Universitatea Cluj.

Ceahlăul Piatra Neamţ: Miron - Moreno, Aloisio, Ichim, Rusu - Monroy, Achim - Bădescu, Golubovic, Constantinescu (’67 Velici) – Stana (’84 Garcia). Antrenor: Costel Enache.

Rapid: Pecanha - Al.Coman (’66 Rui Duarte), Oros, Abrudan, Milisavljevic - Roman, Grigore, Pavlovic (’77 Codrea ), Grigorie - Herea, Ioniţă (’72 Surdu). Antrenor: Marian Rada.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite