Reghecampf  ameninţă postul lui Piţurcă: "Mi s-a propus să preiau naţionala". Antrenorul Stelei dezvăluie ce face în timpul său liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conflictul dintre Laurenţiu Reghecampf şi Victor Piţurcă este departe de a fi încheiat, mai noi, antrenorul Stelei anunţând că ar putea să-i ia locul selecţionerului.

"Mi s-a propus să antrenez Steaua şi, în paralel, echipa naţională. Oricum, eu niciodată nu voi lăsa Steaua pentru echipa naţională. Am mai spus asta. Nu vreau să dezvălui cine mi-a făcut propunerea, mai bine discutăm altceva", a dezvăluit Reghecampf la sport.ro. El a mai spus că doi dintre jucătorii Stelei, Răduţ şi Neagu au şanse mari să plece din Ghencea. 

"E foarte greu pentru Răduţ la Steaua. Pintilii e unul dintre cei mai buni jucători pe postul lui. Sînmărtean s-a acomodat şi el foarte bine, îi mai avem acolo pe Prepeliţă şi Filip acolo. E concurenţă foarte mare la Steaua. Nici Neagu nu s-a acomodat foarte bine, poate că e un şoc pentru el că a venit din postura de titular de la Oţelul, iar aici nu e un om de bază",  

Antrenorul Stelei a explicat şi de ce are tot timpul o sticlă de apă în mână, la meciuri. "Mi-e sete, simt nevoia să beau apă pe teren. Am cîte 3 sticle pe repriză. Deci vreo 3 litri într-un meci. Nu am probleme, pur şi simplu simt nevoia. Altfel, nu am nici o problemă într-o provocare de gătit. Sunt bun la asta. Le gătesc jucătorilor de foarte multe ori. De fapt asta fac în majoritatea timpului liber. Şi la echipă avem un bucătar foarte bun.Noi mîncăm foarte bine. Avem un bufet foarte bogat, trei feluri de carne şi peşte. Sînt foarte mulţi jucători care ţin post. Avem chiar şi în staff oameni care ţin post în toată perioada. În meniul de seară avem vinul roşu. Berea este bună nefiltrată şi fără alcool, cea cu alcool nu te ajută la odihnă. Nu am nimic cu jucătorii care ţin post. Poţi trăi şi dacă nu mănînci carne"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite