Real Madrid a rezistat la Liverpool, Man. City a învins şi la Dortmund! Cum arată semifinalele Ligii Campionilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
liverpool

Miercuri seara s-au disputat ultimele meciuri din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, Real Madrid şi Manchester City obţinând, în deplasare, caificarea în penultimul act al competiţiei

Real Madrid a remizat, în deplasare, scor 0-0, cu Liverpool, după ce spaniolii au câştigat meciul tur cu 3-1. Prima rezpiză a fost dominată de gazde, dar defensiva madrilenilor a rezistat atacurilor, chiar dacă Ramos şi Varane nu au fost pe teren. Courtois s-a opus la execuţiile lui Salah şi Milner, în timp ce Wijnaldum nu a nimerit ţinta. La poarta cealaltă, şutul deviat al lui Benzama a lovit bara. Salah, Firmino şi Jota au ratat alte ocazii după pauză, însă cele mai mari oportunităţi de a marca au aparţinut oaspeţilor, fiind irosite de Vinicius şi Benzema.

În celălalt meci al serii, Manchester City a reuşit a doua calificare din istorie în semifinalele Ligii Campionilor, după ce a învins, scor 2-1 (0-1), în deplasare, pe Borussia Dortmund. Englezii se impuseseră şi în tur, cu acelaşi scor.

Anterior, Manchester City a ajuns în semifinalele Champions League doar în ediţia 2015/2016, sub conducerea antrenorului chilian Manuel Pellegrini. Cetăţenii au fost eliminaţi atunci de Real Madrid, după 0-0 la Manchester şi 0-1.

Rezultatele înregistrate, miercuri, în manşa a doua a sferturilor de finală:

Liverpool - Real Madrid, scor 0-0.

Borusia Dortmund - Manchester City, scor 1-2 (1-0);

Bellingham '15 / Mahrez '55, Foden '75.

Semifinalele vor programa meciurile:

PSG - Manchester City

Real Madrid - Chelsea

Semifinalele se vor disputa la 27/28 aprilie turul şi la 4/5 mai returul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite