Raţ semnează săptămâna viitoare cu o echipă din Anglia, fondată în 1895

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E cert! Răzvan Raţ pleacă de la Şahtior Doneţk după zece ani petrecuţi la echipa ucraineană, zece ani plini de trofee şi bani.

Raţ (32 de ani) va semna zilele următoare cu West Ham United, una dintre cele mai vechi echipe din Angli.a Formaţia din Londra a fost fondată în 1895, dar n-a câştigat niciodată campionatul, triumfând de trei ori în Cupa Angliei şi câştigând o dată defuncta Cupă a Cupelor.

Vestea transferului a fost dată de impresatul fotbalistului, Florin Manea. "Am fost în discuţii cu cei de la West Ham, de trei luni de zile discutăm. M-au chemat vineri la Londra, unde am avut o ultimă discuţie, în care am stabilit forma contractuală, ceea ce îi oferă lui Răzvan. Eu i-am trimis jucătorului oferta celor de la West Ham, iar dacă el o acceptă, probabil că săptămâna viitoare vom merge acolo şi vom semna", a declarat Manea.

Acesta a dezvăluit faptul că englezii îi oferă lui Raţ un contract valabil trei ani, iar financiar, cu bonusuri, o sumă apropiată de cât primeşte acum de la Sahtior, unde românul are un salariu de 2 milioane de euro.

6 campionate şi 4 Cupe ale Ucrainei are Raţ cu Şahtior, dar mai mult ca sigur el îşi va îmbogăţi palmaresul anul acesta, deoarece echipa lui Mircea Lucescu este aproape să reuşească eventul. Raţ a câştigat şi Cupa UEFA cu Şahtior, în 2009.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite