Rapid s-a despărţit oficial de 10 jucători. Lista celor care pleacă din Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe ultimul loc în Liga I, cu probleme financiare mari, dar şi cu un lot destul de numeros, Rapid a luat astăzi decizia de a se despărţi de 10 jucători. Unele nume erau deja vehiculate, altele au apărut în conferinţa de presă care a confirmat rezilierea contractelor fotbaliştilor, pe cale amiabilă.

„Am încetat pe cale amiabilă contractele cu zece jucători, Sebastian Cojocnean, Alexandru Mişa, Dan Săndulescu, Mihai Savin, Valentin Negru, Laurenţiu Buş, Nicolae Milinceanu, Cătălin Doman, Andrei Dăruială şi Iulian Roşu“, a anunţat Dănuţ Perjă. 

Dinu Gheorghe, un apropiat al patronului Valerii Moraru, a revenit alături de gruparea din Grant, deşi încă n-a semnat niciun act oficial. 

Dănuţ Perjă, team-managerul echipei, a încercat să sugereze că decizia despărţirii de cei 10 jucători nu-i aparţine lui „Vamă“, în ciuda zvonurilor.  

„Decizia a fost luată de conducerea administrativă împreună cu staful tehnic. Dacă este oficial domnul Dinu Gheorghe în conducerea administrativă poate să confirme dumnealui. Dânsul este însă alături de noi 100 la sută, ne sprijină în activitatea dânsului. Nu ia decizii, ne consultăm, vine cu păreri. Ne ajută cu experienţa dumnealui în continuare“, a spus Perjă, care a mai dezvăluit că Rapid avea un lot format din 29 de jucători, dintre care „mulţi dintre aceştia nici nu au jucat şi nici nu puteau juca din punctul de vedere al antrenorului“ .

La conferinţă a fost prezent şi Marian Rada, (încă) antrenorul Rapidului, care a caracterizat în câteva cuvinte despărţirile de cei 10 fotbalişti: „Erau jucători care nu au ştiut ce vor. Au crezut că dacă au ajuns la Rapid, gata, vor rămâne bătuţi în cuie aici fără să muncească şi fără să aibă rezultate. Am considerat că ei nu mai puteau ajuta Rapidul şi că este nevoie de jucători mai valoroşi“. 

Potrivit lui Perjă, gruparea din Giuleşti poartă negocieri şi e interesată de mai mulţi jucători care au trecut prin Grant, precum Daniel Niculae, Săpunaru, Lazăr, dar şi Alex Ioniţă II, care nu prinde echipa la Astra.

După 16 etape, Rapid e pe ultimul loc în clasament, cu 11 puncte. Sâmbătă, de la ora 18.00, giuleştenii vor juca în deplasare, cu Pandurii, în ultima etapă a turului. 

Citeşte şi 

Rednic a luat şapte trofee cu Rapid, dar îi e frică de fani: antrenorul a explicat de ce a refuzat să revină la club

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite