Rădoi are „baghetă magică“: Craiova, victorie zdrobitoare cu Zorya. Urmează o „dublă“ infernală pentru grupe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Rădoi are motive să fie bucuros după debutul său excelent pe banca celor de la CS U Craiova
Mirel Rădoi are motive să fie bucuros după debutul său excelent pe banca celor de la CS U Craiova

La două zile după instalarea sa în funcţie, Mirel Rădoi (41 de ani) a reuşit un mic miracol pe banca celor de la CS U Craiova. Învinsă de Zorya Lugansk, în prima manşă din turul III preliminar al Conference League (0-1), formaţia olteană a făcut furori, în returul de pe „Ion Oblemenco“.

Şefii Craiovei se pot felicita între ei! Planul lor, de a provoca un şoc prin demiterea lui Laszlo Balint, înaintea returului cu Zorya, a funcţionat la perfecţie!

Joi seară, într-o atmosferă electrizantă, Craiova, pur şi simplu, a demolat o formaţie ucraineană de care fusese surclasată, acum o săptămână. Raul Silva (5), Ştefan Bairam (53) şi Nicuşor Bancu (56) au marcat golurile unei victorii entuziasmante, scor 3-0, care trimite Craiova în play-off-ul Conference League. Adică, la un pas de grupe şi de milioanele UEFA!

Urmează însă o „dublă“ infernală, cu Hapoel Be’ér Shéva (Israel). Pentru că, dacă judecăm după rezultatele din acest sezon, trupa pregătită de Elyaniv Felix Barda se află într-o formă excelentă! Hapoel a ieşit din perioada de pregătire, cucerind Supercupa Israelului în faţa celor de la Maccabi Haifa. 

După acest triumf pe plan intern, obţinut după executarea loviturilor de departajare, au urmat partidele din preliminariile Conference League. Iar aici Hapoel Be’ér Shéva a bătut tot până acum! A fost 2-1 acasă şi 1-0 în deplasare cu Dinamo Minsk (Belarus). Apoi, a venit calificarea entuziasmantă cu FC Lugano (Elveţia). Israelienii s-au impus cu scorul general de 5-1, după 2-0 în deplasare şi 3-1 acasă.

CS U Craiova va găzdui turul din play-off-ul Conference League, la data de 18 august. Returul va fi în Israel, la data de 23 august.

CITEŞTE ŞI:

Mirel Rădoi: Sentimentul la firul ierbii a fost ca la meciurile naţionalei României. Cum şi-a încurajat tehnicianul jucătorii

2.940.000 de euro va primi CS U Craiova din partea UEFA dacă va merge în grupele Conference League.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite