Provocarea anului în sportul românesc: Paul Georgescu, mesaj tăios pentru Avram Iancu VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România se mândrește la înot cu sportivi precum David Popovici (18 ani) și Vlad Stancu (18 ani), ambii calificați pentru Jocurile Olimpice de la Paris, în 2024. Pe lângă acești băieți însă, avem și niște înotători de anduranță, cu performanțe uluitoare în ultimii ani! În capul listei se află, cu siguranță, Paul Georgescu.

Georgescu jpg

Vorbim despre campionul mondial la înot în ape înghețate. Paul Georgescu e deținătorul mai multor recorduri în ape libere, fiind primul român care a primit distincția „Original Triple Crown”. Aceasta e acordată înotătorilor care reușesc să traverseze Enghlish Channel, North Channel și Bristol Channel. Iată traversările lui Paul Georgescu din cadrul „Original Triple Crown”:

*14 septembrie 2016: English Channel (Anglia – Franta) , 13 ore si 26 de minute

*25 august 2022: North Channel (Irlanda de Nord – Scotia), 11 ore si 7 minute

*24 iulie 2023: Bristol Channel (Tara Galilor – Anglia), 10 ore 55 de minute

Invitat la podcastul Business Philosophy, realizat de jurnalistul Romeo Chiriac, Paul Georgescu l-a provocat pe înotătorul de anduranță, Avram Iancu, la o cursă nebună! De precizat că și Avram Iancu a fost implicat, în ultima perioadă, în niște evenimente remarcabile. De pildă, a înotat timp de 48 de zile, parcurgând cursa de la Rin, de 1.032 de kilometri fără costum de neopren.

Ce i-a transmis Paul Georgescu lui Avram Iancu la Business Philosophy?

*Mă, băiatule, dacă tot vrei să mă spulberi, hai să concurăm. În mare, nu vreau într-un lac mic, la 1 km depărtare de mal, pe o distanță de 100 km. Arată că ești cel mai rezistent. De la Gura Portiței până în Portul Mangalia și aduc observator din Canalul Mânecii. Să vedem care e cel mai rezistent. Am vrut să-mi iau o noapte cazare până vii tu, dar m-am răzgândit, îmi iau un city-break până termini!

VEZI PODCASTUL BUSINESS PHILOSOPHY CU PAUL GEORGESCU

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite