Prima zi de la Australian Open: faza zilei şi premiul pentru sinceritate. „Am un început de sezon penibil”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Australian Open a început furtunos, cu o serie de suprize înregistrate pe ambele tablouri, cu declaraţii haioase sau tăioase şi cu lovituri aplaudate în picioare.

La băieţi, cea mai neaşteptată victore şi-a trecut-o în cont americanul Noah Rubin, clasat în afara Top 300 ATP, care l-a bătut în trei seturi pe francezul Benoit Paire, locul 18 ATP, scor 7-6, 7-6, 7-6. Beneficiar al unui wild-card, Noah Rubin are 19 ani şi este la victoria cea mai importantă a carierei.
Benoit Paire n-a înghiţit prea bine eşecul şi a oferit o declaraţie arogantă, lipsită de diplomaţie: “Am întâlnit un jucător care nu e foarte bun, dar eu am jucat şi mai rău, am fost catastrofal. Repet, n-am întâlnit un adversar grozav”.

Bonus: o ţinută curajoasă adoptată de Serena Williams la Australian Open, cu piercingul la vedere

O declaraţie onestă a dat şi Andy Murray, a cărui soţie e pe cale să nască: "Dacă intră în travaliu, plec acasă, indiferent în ce fază a competiţiei sunt". 

La fete s-au înregistrat multe alte surprize, iar Caroline Wozniacki a pierdut în faţa Yuliei Putsinteva, din Kazahstan. În faţa jurnaliştilor, Caroline a spus din prima:  “Vreau să spun că e un început de sezon pretty shitty”, în traducere “cam de rahat”.

Lovitura zilei i-a ieşit lui Pablo Carreno Busta, o lovitură printre picioare care totuşi nu i-a adus punctul în meciul cu Nick Krygios. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite