Presa italiană pune presiune pe Man: Fotbalistul român, pus pe prima pagină! Ce s-a scris despre el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Denis Man va fi nevoit să se adapteze imediat la rigorile fotbalului italian
Denis Man va fi nevoit să se adapteze imediat la rigorile fotbalului italian

Gruparea din Serie A, aflată într-o situaţie disperată, a făcut o achiziţie importantă, pentru care va plăti minimum 13 milioane de euro. Suma poate ajunge chiar la 16 milioane de euro, dacă românul va îndeplini anumite obiective de performanţă.

Denis Man (22 de ani) e noul jucător al celor de la Parma, formaţie aflată pe penultimul loc în Serie A, la un punct de poziţia a 17-a, prima care asigură rămânerea în prima ligă.

Iar Man n-a fost adus în perspectiva viitorului, ci pentru a confirma acum, în acest sezon, şi pentru a contribui la salvarea echipei de la retrogradare. De altfel, acest lucru reiese din articolele publicate de presa italiană, după acest transfer-record pentru fotbalul românesc. Potrivit Digi Sport, publicaţia Gazzetta Di Parma chiar a făcut deschidere de ziar cu subiectul transferului lui Man de la FCSB!

Ce a scris presa din Italia?

*Gazzetta dello Sport: Parma finalizează negocierile cu Dennis Man, extrema născută în 1998 de la FCSB (fosta Steaua Bucureşti). Negocierile au fost purtate personal de preşedintele Krause. E lovitura care îi permite Parmei să aibă un talent cu calitate absolută şi să încerce să se apropie cât mai mult de obiectivul salvării de la retrogradare.

*Calciomercato: Parma „pescuieşte“ din România. Dennis Man vine de la FCSB, după ce în trecut a fost urmărit şi de Fiorentina.

Football Italia: Internaţionalul de 22 de ani e aşteptat în Italia în câteva zile, ca să facă examenul medical şi să semneze contractul. E un marcator prolific, cu 17 goluri şi şapte pase decisive în acest sezon, în 20 de meciuri.

*Gazzetta Di Parma: Acesta e Dennis Man, cel care a venit cu goluri şi pase decisive în bagaj.

Ziar
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite