Presa îl face mare pe Ianis Hagi: ce au scris spaniolii despre fiul „Regelui”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ianis Hagi, unul dintre transferurile verii la Genk
Ianis Hagi, unul dintre transferurile verii la Genk

După transferul său, din această vară, la Genk, Ianis Hagi a adunat cinci apariţii pentru formaţia belgiană. Deşi patru au fost din postura de rezervă, mijlocaşul a fost inclus în topul fotbaliştilor cu potenţial pentru a pune probleme în Champions League.

Ianis Hagi este încă în perioada de adaptare la clubul Genk, pentru care a semnat un contract valabil până în 2024. În contextul sezonului curent de Champions League, cotidianul spaniol „Marca” a conturat un top de 10 fotbalişti, care pot fi periculoşi în competiţia europeană. 

„A fost jucătorul lui Fiorentina în trecut, dar nu i s-au acordat multe şanse. Acum, după prestaţii bune la Euro 2019 U21, Genk i-a plătit Viitorului patru milioane de euro. Fiul lui Hagi iese în evidenţă, ca şi tatăl său, cu modul în care loveşte balonul. Partea interesantă e că, spre deosebire de «Maradona din Crapaţi», loveşte balonul şi cu piciorul drept. Da, are şi un picior stâng foarte bun. Pentru moment, e rezervă în prima ligă din Belgia”, a notat „Marca”, citată de „Prosport”.

Alături de Ianis Hagi, printre jucătorii cu potenţial fotbalistic periculos se numără Alex Meret (Napoli), Dani Olmo (Dinamo Zagreb), Dominik Szoboszlai (RB Salzburg), Eljif Elmas (Napoli), Ibrahima Konaté (RB Leipzig), Erling Braut Haaland (RB Salzburg), Lisandro Martínez (Ajax), Oliver Skipp (Tottenham) şi Marcos Antonio (Şahtior).

Cifrele lui Ianis Hagi:

20 de ani împliniţi are fiul lui Gheorghe Hagi;

4 milioane de euro a fost costul transferului său, de la FC Viitorul la Genk;

5 apariţii a adunat, până acum, în tricoul noii sale formaţii, dintre care doar una ca titular;

1 gol a reuşit să înscrie Hagi Jr. la Genk.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite