Politicienii din fotbal, rezultate diametral opuse la alegeri: avem un fost internațional ajuns primar!

0
Publicat:

România a fost conectată la alegerile de duminică și printre candidați s-au numărat și oameni cu legătură cu fenomenul sportiv. Printre ei, Gabriel Mureșan (42 de ani) și Valeriu Iftime (64 de ani). Primul a fost un mijlocaș emblematic pentru CFR Cluj, în perioada 2007-2013, când a adunat și 9 selecții în echipa națională. Iftime e implicat și acum în sportul-rege, fiind finanțator al clubului FC Botoșani.

Gabriel Mureșan, pe când juca la CFR. FOTO: Captura Digi Sport
Gabriel Mureșan, pe când juca la CFR. FOTO: Captura Digi Sport

După alegerile de duminică, cei doi au avut rezultate diametral opuse. Potrivit gsp.ro, Mureșan a câștigat cu un scor zdrobitor alegerile pentru postul de primar al comunei Apold, Mureș, obținând aproape 89% dintre voturi! Așadar, Mureșan, candidat din partea PNL, a câștigat un alt mandat, în condițiile în care a participat la alegeri din postura de primar aflat în funcție.

În schimb, pentru Valeriu Iftime scrutinul de duminică n-a fost cu un final fericit. Din contră! Candidat tot din partea PNL, dar la șefia Consiliului Județean, omul de afaceri a pierdut în fața candidatului PSD, Lucian Trufin, potrivit rezultatelor parțiale de astăzi, de la ora 09.45. Trufin a strâns 42,8% din voturi, în timp ce Iftime a fost votat de 40,82% dintre cei care și-au exprimat opțiunile.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite