Platini nu ştie dacă va mai candida pentru un mandat în fruntea UEFA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a declarat pentru revista France Football că nu ştie dacă va candida în martie 2011 pentru un nou mandat în fruntea forului fotbalistic european.


Platini a explicat că va lua o decizie înaintea Cupei Mondiale din Africa de Sud, competiţie care începe pe 11 iunie.

Întrebat dacă va candida, fostul mare fotbalist a răspuns: 'Posibil... poate... Nu ştiu, nu m-am gândit la asta. Mi se pare că ieri am fost ales'.
'Nu ştiu deloc ce voi face mâine, cu atât mai puţin poimâine! Trebuie să mă gândesc. Să vedem... Dacă îmi place... Nu e atât de simplu...', a adăugat el.

Platini a afirmat că este 'foarte fericit' ca preşedinte al UEFA. 'Bine, foarte fericit pot să fiu şi în altă parte... În fotbal am fost întotdeauna foarte fericit', a continuat şeful UEFA.

Amintindu-şi de congresul care în 2007 l-a adus în fruntea organizaţiei, fostul câştigător al Balonului de Aur a spus: 'Astăzi, ştiind că e atât de greu, nu ştiu dacă m-aş prezenta'.

În cadrul aceluiaşi interviu, Platini a repetat că se opune utilizării reluărilor video în arbitraj, pe care le consideră 'moartea fotbalului' şi 'imposibile din punct de vedere tehnic'.

În opinia sa, antrenorul lui Bordeaux, Laurent Blanc, 'este dispus să devină selecţionerul' naţionalei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite