Planurile lui Louis Van Gaal la Manchester United

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Louis van Gaal, antrenorul lui Manchester United FOTO AFP
Louis van Gaal, antrenorul lui Manchester United FOTO AFP

Fost selecţioner al Olandei şi actual antrenor al lui Manchester United, Louis van Gaal are planuri mari pentru gruparea engleză.

După Luke Shaw şi Ander Herrera, fotbalişti care s-au înţeles deja să evolueze pe Old Trafford, următoarele ţinte ale lui Louis van Gaal sunt Arturo Vidal, de la Juventus Torino, şi James McCarthy, de la Everton. Conducătorul clubului, Ed Woodward, a dat asigurări pentru Goal că se lucrează intens în numele performanţei. 

„Am colaborat cu Louis în ultimele săptămâni la ţintele noastre şi avansăm cu unele dintre ele. Suntem încă o atracţie pentru jucători de top din întreaga lume, nu e nicio îndoială în această privinţă. Dorim să investim. Nu există un buget fix. Suntem extrem de puternici financiar, iar fondurile sunt disponibile“.

De asemenea, este de aşteptat că o parte dintre fotbaliştii lui Manchester United să plece, în funcţie de dorinţele noului tehnician. Şi cum „diavolii roşii“ nu vor evolua în cupele europene sezonul acesta, numărul de jucători necesari pentru alcătuirea echipei va putea fi mai mic.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Manchester United schimbă sponsorul de peste un deceniu. Contractul valorează 750 de milioane de lire sterline

José Mourinho face analiza Campionatului Mondialul. Preferaţii antrenorului portughez

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite