Pintilii va fi împrumutat de Al Hilal la o echipă din Liga 1, dar nu la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După venirea grecului Samaras la Al Hilal, Pintilii şi-a pierdut locul de titular, astfel că echipa saudită pregătită de Laurenţiu Reghecampf vrea să-l împrumute în Liga 1.

Pintilii se află în această perioadă sub comanda lui Anghel Iordănescu, în Antalya, unde a jucat pentru selecţionata divizionară a României în cadrul turneului de pregătire. Jucătorul de 30 de ani se află sub contract cu Al Hilal, gruparea la care a ajuns odată cu numirea lui Reghecampf antrenor. Doar că saudiţii nu-l mai vor pe român în lotul lor odată cu venirea grecului Samaras şi doresc să-l împrumute.

Pe fir a intrat fosta echipă a lui Pintilii, Pandurii Târgu Jiu, care este dispusă să-l primească în lot pe mijlocaş până la vară. Jucătorul a purtat deja negocieri cu preşedintele Eugen Pîrvulescu, care a precizat că mai trebuie doar ca Al Hilal să aprobe acest împrumut, după care Pintilii poate îmbrăca din nou tricoul gorjenilor. "“Am vorbit cu ei, până joi seară ne vor spune ce au decis, dar mai mult ca sigur Pintilii va veni la noi şi va fi împrumutat până pe 30 mai", a comentat Pîrvulescu, citat de digisport.ro.

Pe lângă Pandurii, Steaua a fost şi ea interesată de serviciile lui Pintilii, însă roş-albaştrii l-ar fi vrut pentru o perioadă mai lungă de timp, nu doar până în luna mai a acestui an. "Discuţiile au fost pe o perioadă mai lungă şi înţeleg că el nu poate veni", a afirmat şi preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

Pintilii şi-a început cariera la Auxerre Lugoj, după care a jucat la Jiul Petroşani şi Internaţional Curtea de Argeş. A ajuns apoi la Pandurii, după ce echipa argeşeană a fost preluată de formaţia gorjeană.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite