Petre Barbecaru, preşedintele Oltchim, s-a dezlănţuit la adresa jucătoarelor vâlcence: „Am jucat execrabil!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Berbecaru a fost nemilos cu elevele lui Vestergaard după eşecul cu Ferencvaros FOTO Adevărul
Petre Berbecaru a fost nemilos cu elevele lui Vestergaard după eşecul cu Ferencvaros FOTO Adevărul

Înfrângerea suferită de Oltchim în faţa lui Ferencvaros în Liga Campionilor l-a nemulţumit profund pe preşedintele clubului, Petre Berbecaru, care nu a ezitat să le critice pe handbalistele vâlcence.

Înainte de meciul de debut din grupele principale, Oltchim era creditată cu prima şansă la câştigarea Ligii Campionilor în acest sezon. Dar, eşecul cu Ferencvaros, scor 22-23, a mai tăiat din elanul oficialilor vâlceni. Petre Berbecaru a vorbit exclusiv pentru „Adevărul”, trăgând un semnal de alarmă în privinţa jocului foarte slab al elevelor lui Vestergaard. 

„Nimeni nu se aştepta la înfrângerea cu Ferencvaros. Nu-mi explic care sunt cauzele acestui eşec, vom analiza cât de curând să vedem ce s-a întâmplat. A fost unul dintre cele mai slabe jocuri ale Oltchimului de când sunt eu preşedinte. Sper să fi fost un accident. Ne vom da seama de acest lucru la meciul viitor, cu Krim. Nu doar Bulatovici nu a fost în apele ei, trei sferturi din cele 14 jucătoare înscrie pe foaia de joc au jucat sub aşteptări, nu le-a ieşit nimic. Paula Ungureanu, Barbosa, Meiroşu şi Ivanovici au avut o evoluţie mai bună, restul au fost foarte slabe”, a criticat Berbecaru fără menajamente.

Barbosa a fost cea mai bună marcatoare a Oltchimului cu 7 goluri

Pe de altă parte, preşedintele vâlcean infirmă vehement zvonul potrivit căruia partida cu Ferencvaros ar fi fost aranjată. „Este total exclusă varianta ca acest meci să fi fost aranjat. Cine spune acest lucru, nu vrea doar răul Oltchimului, ci vrea răul sportului românesc. Ferencvaros a venit şi a jucat ce a ştiut mai bine, nu ne-a surprins cu nimic. Unguroaicele au pozat în victime şi au profitat de jocul execrabil al nostru. Dacă Oltchim ar fi jucat slab, ar fi bătut fără probleme. În opinia mea, Oltchim şi Krim rămân principalele favorite la calificarea în semifinale”, a adăugat Berbecaru.

3.000 de spectatori au fost prezenţi la partida Oltchim - Ferencvaros

Clasament grupa a 2-a principală:
1. Krim 1 1 0 0 29-24
2. Ferencvaros 1 1 0 0 23-22
3. Oltchim 1 0 0 1 22-23
4. Zvezda 1 0 0 1 24-29

Următoarea etapă: Krim – Oltchim (10 februarie); Ferencvaros – Zvezda (10 februarie).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite