Petra Kvitova, în lacrimi la festivitatea de premiere: „Nu ştiam dacă o să mai pot vreodată să ţin o rachetă în mână“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
petra kvitova

Jucătoarea de tenis Petra Kvitova a pierdut, sâmbătă, finala feminină de la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, fiind învinsă în trei seturi, 7-6 (7/2), 5-7, 6-4, de japoneza Naomi Osaka.

La festivitatea de premiere, cu ochii in lacrimi, tenismena din Cehia şi-a felicitat adversara, iar apoi a multumit echipei ei pentru ca a ramas alaturi de ea si dupa incidentul de la sfarsitul anului 2016, atunci cand un hoţ pe care l-a surprins în apartamentul său a atacat-o cu un cuţit, tăindu-i palma stângă.

"Nu-mi vine să cred că am jucat din nou într-o finala de Grand Slam. A fost o finală grozavă, felicitări Naomi, ai jucat foarte bine. Felicitări şi pentru că vei urca pe primul loc în clasamentul WTA. Trebuie să mulţumesc familiei şi prietenilor de acasă, care m-au sprijit în timpul turneuluil. Mulţumesc şi echipei mele pentru că a fost alaturi de mine şi atunci când nu ştiam dacă o să mai pot vreodata să ţin o rachetă în mână. Aţi fost acolo în fiecare zi, sprijinindu-ma, chiar dacă n-a fost uşor. Îmi place mult acest turneu şi sper să fiu sănătoasă şi să ne vedem şi anul viitor", a spus Kvitova

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite