Păun a fost salvat de fratele lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din punct de vedere ofensiv, roş-albii stau bine. Dacă la meciul cu Victoria Brăneşti au lipsit mai mulţi oameni din avanposturi, printre care Torje, Liviu Ganea şi Andrei Cristea, atacul lui Andone nu a suferit.

 Asta pentru că Georgian Păun (foto, numărul 14) a fost în mare formă, oferind două pase de gol şi creând alte faze spectaculoase. Totuşi, nu se poate spune că jucătorul de 25 de ani este vreo găselniţă a „Fălcosului". Păun este de patru ani în curtea „câinilor", însă ceilalţi antrenori au preferat mai degrabă să-l împrumute la diferite echipe. Ce nu ştiau dinamoviştii este că Georgian se consuma foarte mult în interior, fiind devastat de faptul că nu i se acordă şanse.

S-a certat cu Fane Nanu

Fragilitatea emoţională a revelaţiei din meciul cu Victoria Brăneşti a ieşit la suprafaţă încă de la începutul carierei sale la seniori. Astfel că, la doar 21 de ani, Păun intenţionase deja de două ori să se lase de fotbal. Prima dată s-a întâmplat când avea 18 ani, iar Petrolul, echipa pentru care debutase în Divizia A, retrograda în „B". „Găzarii" l-au trimis la „satelitul" de la Boldeşti, iar fotbalistul a suferit un şoc, dorind să renunţe la această carieră, însă a avut puterea să continue. A doua oară când Păun a vrut să se lase s-a petrecut în 2006, după un conflict cu Fane Nanu, când s-a dus să dea probe de joc la Poiana Câmpina. Nu a agăţat ghetele în cui nici atunci pentru că a intervenit fratele lui, Marian. Acesta s-a ţinut de capul lui Georgian să continue să joace fotbal, aducându-l chiar cu maşina la stadion şi având grijă ca actualul dinamovist să nu rateze niciun antrenament. „Provine dintr-o familie bună. Are un frate care s-a îngrijit mereu de el. Ştiu că s-a ţinut mereu de capul lui Georgian", a povestit Petre Buduru, omul care l-a descoperit pe Păun la Astra şi l-a adus la Dinamo.

Salariu mărit?

„La Dinamo sunt nişte praguri salariale, nişte etape financiare pe care trebuie să le parcurgă orice fotbalist. Acum, cu aceste jocuri, Păun ar putea avea salariul majorat", a spus unul dintre oficialii dinamovişti. Păun câştigă 30.000 de euro pe sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite