Paradoxul Ligii I. Au câştigat un meci în 2015, sunt pe locul 16, dar şi-au depus dosarul pentru UEFA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liga Europa va fi destul de tentantă şi din punct de vedere financiar pentru echipele din Liga I
Liga Europa va fi destul de tentantă şi din punct de vedere financiar pentru echipele din Liga I

Liga I a ajuns un campionat demn de cascadorii râsului. Cu tot mai multe echipe care intră în insolvenţă, s-a ajuns în situaţia hilară în care echipe din subsolul clasamentului, cu şanse foarte mari să joace la matineu din toamnă, să-şi depună dosarul de licenţiere pentru participarea în cupele europene în sezonul 2015/2016.

Este şi cazul Ceahlăului, echipă aflată pe locul 16 în clasament, cu 19 puncte şi doar un singur meci câştigat în 2015, 1-0 cu ilfovenii de la Concordia Chiajna.

"Massone a insistat să depunem dosarul pentru UEFA. Chiar dacă situaţia noastră în clasament nu este una tocmai bună acum, avem şanse reale ca echipa să se salveze de la retrogradare şi, cine ştie, poate prindem o participare în cupele europene. Mai sunt multe puncte puse în joc şi până la final se pot schimba multe. În condiţiile în care sunt atâtea echipe în insolvenţă în Liga I, din toamnă, orice e posibil", a spus preşedintele Consiliului de Administraţie al echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Viorel Măstăcăneanu.

Omul de afaceri italian Angelo Massone, care a negociat cumpărarea Rapidului în vara anului trecut, a preluat 55% din acţiunile clubului Ceahlăul Piatra Neamţ în luna ianuarie.

Massone

Ce-i drept, spre deosebire de alte echipe, care au loturi bunicele şi şanse reale de a accede în cupele europene, Ceahlăul are un stadion care respectă standardele UEFA! "Din punct de vedere al stadionului, nu sunt probleme. Dacă alte cluburi au probleme, din acest punct de vedere, noi stăm bine. Nu trebuie să jucăm în altă parte. Stadionul nostru poate găzdui meciuri internaţionale intercluburi până în faza sferturilor de finală", a completat Măstăcăneanu.

Citeşte şi:

UEFA a anunţat sumele primite de cluburi pentru participare în Liga Campionilor şi Liga Europa, în următorii trei ani. Bugetul EL a crescut cu 65%!

UEFA nu vrea săraci şi insolvenţi: ce le-a transmis celor de la Dinamo şi cum au reacţionat oficialii „câinilor“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite