"Am mers la mănăstire şi i-am blestemat pe cei de la Dinamo!" Daniel Stanciu se apără cu iconiţe şi mătănii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi preşedinţi de club din Liga I sunt "la cuţite", iar în poveste au apărut şi implicaţii de ordin religios, cu blesteme la mănăstire.

Fundaşul Andrei Marc a a ajuns de la Ceahlăul la Dinamo după o întreagă telenovelă. Fotbalistul a fost declarat liber de contract de comisiile FRF, iar preşedintele Ceahlăului, Viorel Mestecăneanu, e de părere că Dinamo a lucrat "din umbră" pentru ca jucătorul să ajungă în Ştefan cel mare.

"Când s-a scris modul prin care Marc va ajunge la Dinamo, nu am dorit să credem. Însă presa a avut dreptate! Pentru mine, acest club nu mai există, la fel şi Daniel Stanciu, care este cel mai pervers om.

El a fost capul răutăţilor în transferul lui Marc. Am mers la mănăstire şi i-am blestemat! Şi eu cred în aceste lucruri, se pare că deja au efect! Dinamo o să se bată la retrogradare, urmările sunt deja grave. O să vedeţi!”, a spus Mestecăneanu pentru Fanatik.

Cunoscut ca un tip religios, Daniel Stanciu se apără de blestemele lui Mestecăneanu după modelul Anghel Iordănescu, pupând mai multe iconiţe înaintea partidelor. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite