Pandurii-Levadia 4-0. Calificare fără emoţii pentru gorjeni în turul trei preliminar al Europa League. Cuplul Erico-Eric a oferit recital la Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacă va elimina pe Levadia Talinn, Pandurii va juca în turul următor cu Happoel Tel Aviv
Dacă va elimina pe Levadia Talinn, Pandurii va juca în turul următor cu Happoel Tel Aviv

Pandurii-Levadia Talinn a fost meciul descătuşării pentru gorjeni, care au marcat ori de câte ori au putut în poarta estonienilor, după ce în tur au ratat zeci de ocazii de a înscrie. S-a terminat 4-0 pentru echipa lui Pustai, care va întâlni pe Happoel Tel Aviv în turul trei preliminar al Europa League.

Pandurii Târgu-Jiu a abordat returul cu Levadia Tallinn (Estonia), după 0-0 în prima manşă, având nevoie de o victorie la limită acasă pentru a obţine calificarea. Gorjenii au obţinut mai mult decât o victorie la limită, distrându-se cu estonienii de la Talinn. Bilanţul cornerelor din tur, 16-0 pentru Pandurii, a anunţat, într-un fel, „ploaia de goluri“ din retur, în condiţiile în care era imposibil ca elevii lui Cristi Pustai să rateze tot şi în al doilea meci.

Ceea ce nici n-au făcut! Conduşi de pe teren de un Eric în mare formă, gazdele au „demolat“ Levadia, încă din prima repriză. Lituanianul Matulevicius a deschis scorul după numai 7 minute din pasa excelentă a lui Nistor. Apoi, Eric a devenit servant la următoarele trei reuşite semnate de Erico (35, 57) şi Breeveld (39).
S-a terminat 4-0, iar cei de la Pandurii vor întâlni Hapoel Tel-Aviv în următoarea fază a preliminariilor Europa League. Prima manşă se va juca la Târgu-Jiu, la 1 august, iar returul, la 8 august, în Israel.


Min. 90+3 Arbitrul fluieră finalul jocului. Pandurii se califică în turul trei preliminar al Europa League, unde va întâlni formaţia israeliană Happoel Tel Aviv.

Min. 85 Pandurii a redus turaţia motoarelor şi aşteaptă finalul partidei.

Min. 57 GOOOOL Pandurii: Eric centrează, Erico da Silva reuşeşte "dubla" şi face 4-0 pentru gazde. Eric a dat a treia pasă de gol în această partidă.

Min. 46 A început repriza a doua.


Min. 45 S-a încheiat prima repriză.

Min. 39 GOOOOL Pandurii: Eric centrează, iar Breveeld reia nestingherit, cu capul, în plasa Levadiei. 3-0 pentru gorjeni.  

Min. 35 GOOOOL Pandurii: Eric centrează în careu din lovitură liberă, iar Erico, nemarcat, trimite cu capul în plasă şi face 2-0 pentru gorjeni.

Min. 27 Breveeld şuteză violent de la marginea careului de 16 metri, dar Smishko respinge în corner.

Min. 17 Asediul la poarta estonienilor. Gorjenii ratează ocazie după ocazie.

Min. 11 Matulevicius mai ratează o ocazie mare: şutează de la marginea careului de 16 metri direct în braţele portarului Levadiei.

Min. 9 GOOOOL Pandurii! Dan Nistor îi pasează la întâlnire lui Matulevicius, care îşi depăşeşte în alergare adversarul şi deschide scorul la Târgu Jiu. La acest scor, formaţia gorjeană este calificată.

Min. 1 A început partida.


Iată echipele de start:

Pandurii: Stanca - Unguruşan, Christou, Erico, Momcilovic - Anton, Breeveld - Buleică, Nistor, Eric - Matulevicius. Antrenor: Cristi Pustai.

Levadia: Smishko - Podholjuzin, Jahhmovits, Volchkov, Pikk - Kaljumae, Dmitrijev, Antonov - Subbotin, Hunt, Raudsepp. Antrenor: Marko Kristal.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite