Pandurii-Hapoel Tel Aviv 1-1 / Cristi Pustai: „Rezultatul e echitabil”. Declaraţii superoptimiste făcute de Marin Condescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Condescu este sigur că Pandurii se va califica în play-off-ul Europa League
Marin Condescu este sigur că Pandurii se va califica în play-off-ul Europa League

În ciuda remizei scoase de Pandurii pe teren propriu cu Hapoel Tel Aviv, scor 1-1, în prima manşă a turului trei preliminar din Europa League, Marin Condescu şi Cristi Pustai cred că echipa lor păstrează şanse mari la calificarea în play-off.

Cristi Pustai, antrenor Pandurii: „Se putea mai mult, având în vedere că am deschis scorul repede. Rezultatul este echitabil, am întâlnit o echipă bună, care a avut bune ocazii de a marca. Rezultatul ne diminuează şansele de calificare, dar ne batem în continuare pentru locul din play-off. La Nicoară nu s-a văzut niciun plus, deşi el n-a jucat luni la Ploieşti, am fost nevoit să-l înlocuiesc. Hapoel are prima şansă acum. Echipa oaspete are o carte de vizită impresionantă. Mai avem şanse, urmează încă 90 de minute, trebuie să credem în continuare, dacă vrem să mergem mai departe, trebuie să aratăm ca o echipă europeană. Şi acest 1-1 ne poate da speranţe, orice este posibil la Tel Aviv. Mă bucur că şi Petrolul a scos un egal cu Vitesse. Avem modelul Astra, care s-a calificat după ce a făcut 1-1 acasă cu Omonia”, a spus Pustai la Digi Sport

Eurgen Pîrvulescu, preşedinte Pandurii: „Cu toţii ne-am dorit să câştigăm. Este totuşi un rezultat care ne meţine şansele pentru meciul retur. Mergem acolo să câştigăm şi să ne calificăm. Sper să fie tribunele pline la Tel Aviv pentru că atunci jucătorii se simt fotbalişti. Este totuşi un rezultat echitabil. Hapoel este un adversar foarte puternic, s-a văzut experienţa lor în cupele europene. La noi sunt probleme pentru că jucătorii sunt obosiţi, după ce am jucat la Ploieşti, am venit la Cluj, acum vom merge la Târgu Jiu pentru meciul din campionat cu Oţelul. După asta vom merge la Craiova pentru a decola la Tel Aviv. Atât noi, cât şi Petrolul ne vom bate pentru calificare. Mă bucur că echipele româneşti nu au pierdut în această seară”, a spus Pîrvulescu la Digi Sport.

Marin Condescu: „Am avut prima repriză mai slabă, a doua a fost mai bună. E un rezultat care ne dă speranţe pentru retur. Orice atingere a lor era fault. Cred că am avut şi un 11 metri, pe care arbitrul nu l-a dat. Una peste alta, e un rezultat bun, care ne dă speranţe. Facem 2-2 în retur şi venim acasă fericiţi. Şi noi şi Petrolul ne vom califica. Felicit Astra pentru victoria din Slovacia. La Târgu Jiu nu avem aeroport, nu avem hotel de 5 stele şi din cauza asta nu am putut să jucăm acolo cu Hapoel. Stadionul a fost omologat de UEFA. E greu pentru noi să ne plimbăm de colo-colo”, a spus Condescu la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite