Omul care l-a adus pe Cristiano Ronaldo la Al Nassr recunoaște „țeapa”. Demis instantaneu după o remarcă

0
Publicat:

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a fost adus cu surle și trâmbițe în Arabia Saudită la începutul acestui an. Evoluțiile sale nu au fost pe măsura așteptărilor, echipa scârțâie din toate încheieturile și toți mai mulți oameni contestă trasferul pe un munte de bani la portughezului la Al Nassr.

Cristiano Ronaldo și Musalli Al Muammar, la sosirea portughezului la Al Nassr. Foto Facebook
Cristiano Ronaldo și Musalli Al Muammar, la sosirea portughezului la Al Nassr. Foto Facebook

Chiar dacă o parte a presei arabe susține că Mohammed bin Salman, prințul moștenitor al Arabiei Saudite, ar fi transmis că vrea să scape de CR7, faptele spun altceva.

Președintele clubului, Musalli Al Muammar, a dispărut imediat din club după ce l-a criticat pe Cristiano Ronaldo. ”Am fost înșelat doar de două ori în viața mea. Prima dată a fost când am cerut trei porții de kebab și am primit doar două. A doua oară a fost cu transferul lui Cristiano Ronaldo”, a spus Al Muammar, potrivit Mundo Deportivo.

Președintele clubului a fost nevoit să-și demisia de la clubul din Riad, potrivit Saudi Gazette. Oficial, decizia a venit în urma rezultatelor slabe obținute de echipă în acest sezon. Neoficial, ar fi fost împins să părăsească clubul saudit după această declarație.

Portughezul rămâne, președintele Musalli Al Muammar pleacă. Foto Profimedia
Portughezul rămâne, președintele Musalli Al Muammar pleacă. Foto Profimedia

Musalli Al Muammar a fost cel care a reprezentat clubul Al Nassr în tratativele cu Cristiano Ronaldo. Tot el l-a prezentat oficial pe starul portughez într-o ceremonie fastuoasă.

Acum, întreaga conducere a clubului va trebui să plece. Saudi Gazette scrie întreg consiliul director al grupării va fi dizolvat și o nouă conducere va fi instalată până la finalul acestui sezon.

A plecat și antrenorul la presiunile lui Ronaldo

Al Muammar a fost a doua victimă de prim-rang care părăsește clubul arab după sosirea lui Cristiano Ronaldo. Prima a fost chiar antrenorul echipei, Rudi Garcia. Conform presei sportive din această ţară, tehnicianul nu a mai fost dorit pe banca lui Al Nassr din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare ale echipei şi a neînţelegerilor cu unii jucători, în frunte cu Ronaldo.

Contractul portughezului cu formația din Riad este valabil până în vara anului 2025, perioadă în care lusitanul încaseză 200 de milioane de euro pe sezon.

Al Nassr trece printr-o perioadă proastă, deși Cristiano Ronadlo a fost titlular în toate partidele. A fost eliminată din Cupa Regelui, în semifinale, de Al Wehda, scor 1-0, iar în campionat se află la 6 puncte în spatele liderului Al Ittihad.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite