O grijă în plus pentru Steaua: Schalke 04 a ajuns la un acord cu AC Milan şi l-a luat pe Kevin Prince Boateng

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kevin Prince Boateng revine în Germania
Kevin Prince Boateng revine în Germania

Adversara Stelei din Grupa E a Ligii Campionilor, gruparea germană Schalke 04, l-a achiziţionat pe Kevin Prince Boateng de la AC Milan. Italienii s-au repliat rapid.

Kevin Price Boateng a fost unul dintre cei mai importanţi jucători ai milanezilor din ultimele sezoane, fiind un fotbalist capabil să ocupe mai multe posturi. Mijlocaşul ghanez a semnat un cotnract pe trei sezoane cu Schalke 04 şi se va duela cu fratele său, Jerome, care este fundaş la Bayern şi are şi naţionalitate germană. De altfel, Campionatul Mondial din 2010 a prilejuit un moment cu adevărat inedit, fiind pentru prima oară când doi fraţi joacă la două naţionale diferite şi sunt adversari la o competiţie atât de înaltă: Kevin a ales Ghana, Jerome a reprezentat Germania.

Boateng a mai jucat în Germania, la Hertha Berlin şi la Borussia Dortmund. 

Pentru a scăpa de "gura" fanilor, mai ales că AC Milan a început noul sezon cu un eşec la Verona, oficialii echipei italiene au parafat transferul atacantului Alessandro Matri, de la Juventus. Fotbalistul nu mai avea loc la Torino de Tevez, Vucinic şi Llorente. AC Milan îl doreşte şi pe Kaka de la Real Madrid. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite