Novak Djokovici a devenit un jucător de duzină. A fost eliminat din turul doi de la Monte Carlo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Novak Djokovici
Novak Djokovici

Novak Djokovici nu-şi mai revine. După ce a fost dat afară din Australia, i-a fost interzis accesul în SUA, din cauza faptului că nu este vaccinat, sârbul pare că nu mai este în stare nici să câştige.

La început de an, Djokovici făcea scandal la intrarea în Australia, dorind să fie singurul tenismen de la Australian Open care joacă chiar dacă nu e vaccinat. Nu a reuşit! În februarie, Djokovici era tăvălit de Jiri Vesely, un ceh clasat pe locul 123 în lume, în sferturile de finală de la Dubai, meci pe care-l pierdea cu 4-6, 6-7 (4). Apoi, a urmat pauza forţată de interdicţia americanilor. Asta a fost începutul de an pentru sârbul rezident la Monte Carlo. Al doilea turneu al său din 2022, era cel de pe zgura ”de acasă”, din Monaco. Prima partidă, cu Fokina Davidovich, un spaniol aflat pe locul 46 ATP. Un meci sigur, dacă te uiţi pe locurile din clasamentul mondial al celor doi sportivi.

Dar Djokovici pare în acest moment un jucător de duzină. A pierdut primul set cu 3-6, iar în al doilea s-a chinuit pentru a intra în tie-break, pe care l-a câştigat greu, la 5. Decisivul a fost însă trecut în partea oponentului său, spaniolul distrugându-l pe sârb cu 6-1. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite