Neşu a strâns 18.000 de euro într-o zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihăiţă Neşu a primit cecul pentru fundaţia sa
Mihăiţă Neşu a primit cecul pentru fundaţia sa

Meciul FC Utrecht – Roda (4-0), disputat duminică, i-a fost dedicat în totalitate fostului fotbalist român şi Fundaţiei „Mihăiţă Neşu”.

Pe lângă faptul că a colectat o sumă frumuşică de bani destinată fundaţiei sale, Mihăiţă Neşu a fost sărbătorit pentru cei 30 de ani împliniţi la 19 februarie.La aproape doi ani de la teribila accidentare care i-a pus capăt carierei, Neşu e înconjurat cu aceeaşi căldură de întreaga suflare din jurul echipei FC Utrecht. Ultima dovadă a venit duminică, atunci când „Bişonul” s-a aflat pe arena „Galgenwaard” în calitate de invitat special. 

Cu această ocazie, clubul olandez a organizat şi o strângere de fonduri destinate fundaţiei prin care Neşu încearcă să ajute copiii cu handicap. Astfel, înainte de meciul cu Roda Kerkrade (4-0), juniorii de la grupa Under 19 au colectat de la fanii lui FC Utrecht veniţi la stadion aproximativ 2.500 de euro. La aceştia s-au adăugat încasările revistei „Neşu Magazine” (9.000 de euro), plus alte câteva mii de euro provenite dintr-o licitaţie desfăşurată ad-hoc la finalul partidei, în care oameni de afaceri locali au cumpărat tricouri ale fotbaliştilor lui FC Utrecht. În total, în Fundaţia „Mihăiţă Neşu” au intrat 18.000 de euro, spre imensa satisfacţie a fostului internaţional român.

A primit şi un tort
Mihăiţă Neşu a avut parte şi de-o surpriză extrem de plăcută în momentul în care şi-a vizitat la vestiare foştii coechipieri. Astfel, actualul căpitan al alb-roşilor, belgianul Jan Wuytens, i-a dăruit românului un tort aniversar, cu ocazia celor 30 de ani pe care Neşu i-a împlinit săptămâna trecută, la 19 februarie.
 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite