Negoiţă explică startul catastrofal de sezon la Dinamo: „Am luat clubul jefuit“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionuţ Negoiţă
Ionuţ Negoiţă

Acţionarul majoritar i-a lovit sub centură pe Nicolae Badea, Cristi Borcea, Dragoş Săvulescu şi Vasile Turcu, adică oamenii care au condus formaţia din „Ştefan cel Mare“ până la venirea sa.

Dinamo are un început de campionat cum n-a mai avut de 13 ani, iar Vasile Turcu a catalogat actuala echipă drept „cea mai slabă de la înfiinţarea clubului“. În ciuda acestui diagnostic, Ionuţ Negoiţă e optimist în privinţa viitorului, dar insistă că Dinamo e la pământ din cauza predecesorilor săi. 

Ce a spus?

„Tot aud şi văd în presă tot felul de discuţii, că Dinamo e fără bani, că la Dinamo nu se investeşte. Dar nimeni nu spune că, de fapt, am luat clubul ăsta jefuit, ca să zic aşa. Puteam să fac ca Rapidul, să dau ţeapă şi la jucători, şi la angajaţi, tuturor. Dar sunt om de onoare, am preferat să-mi asum eu aceste lucruri. Probabil, am investit anul acesta cât învestesc celelalte cluburi la un loc. Şi, bineînţeles, şi în materie de echipă, veţi vedea, se construieşte şi va fi bine într-un an-doi. Am luat clubul într-o situaţie limită, cu datorii de 10 milioane de euro“, a dezvăluit Negoiţă la sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite