Narcis Răducan, contestat de oamenii lui Marin Condescu. Sindicatele cer revenirea vechiului şef de la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Narcis Răducan
Narcis Răducan

Uniunea Sindicatelor Miniere din Oltenia a contestat în instanţă numirea lui Narcis Răducan în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie de la CS Pandurii Târgu-Jiu.

Pe 10 decembrie 2015 instanţa a admis modificarea actelor de la CS Pandurii şi numirea lui Răducan în locul lui Eugen Pîrvulescu, însă sindicatele contestă pe motiv că nu au fost convocate la şedinţa acţionarilor la care acesta a fost pus în funcţie. În data de 25 septembrie 2015, Răducan a fost numit definitiv în calitate de membru şi de preşedinte al Consiliului de Administraţie. Pe 17 decembrie, decizia a fost atacată de USMO, în calitate de acţionar, a relatat cotidianul Pandurul din Târgu-Jiu.  USMO a revenit în acţionariatul Pandurii după ce a câştigat procesul în aprilie 2015. Marin Golea, reprezentantul USMO, a revenit în Adunarea Generală a Acţionarilor de câteva luni. Fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Pandurii Târgu-Jiu, Marin Condescu, a primit recent permisiunea Tribunalului Olt de a merge la sediile Federaţiei Naţionale Mine Energie şi Uniunii Sindicatelor Miniere din Oltenia, organisme pe care le conduce chiar dacă magistraţii i-au interzis acestuia să mai intre în sediilor lor sau să ia legătura cu vreun angajat.

Fostul preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Pandurii a împrumutat clubul de mai multe ori cu sume mari de bani pe care le recupera ulterior din transferuri sau din drepturi de televizare. Chiar soţia lui a recurs la credit bancar pentru a împrumuta clubul de fotbal. Amintim că în acest dosar, Marin Condescu şi fostul său adjunct, Viorel Temelescu, au fost reţinuţi 24 de ore în luna decembrie 2013 pentru înşelăciune, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi spălare de bani, a scris Impact în Gorj. 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite