Mutu face o petrecere de pomină la Bucureşti. Când şi-a programat atacantul nunta „oficială” cu Sandra Bahici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce s-a căsătorit cu Sandra Bahici pe o plajă din Cuba, chiar de ziua acesteia, pe 1 ianuarie, atacantul Adrian Mutu intenţionează să facă o petrecere de pomină şi la Bucureşti.

El a plănuit evenimentul imediat după Campionatul European din Franţa, la care speră să participe ca şi component al naţionalei României. „Briliantul” şi soţia sa au demarat deja pregătirile pentru petrecerea care va avea loc într-un restaurant de lux din Capitală, anunţă ziarul “ring!”. Ca şi la evenimentul care a avut loc pe plaja Mariachi, din Cuba, domnişoară şi cavaler de onoare vor fi Beatrice şi Eduard Stăncioiu, bun prieten cu Adi, portarul fiind şi unul dintre artizanii sosirii sale la formaţia ASA Târgu-Mureş.  

„Edi a aflat în ultima zi a anului trecut ce voia Adi. Şi-a făcut planul de acasă, dar a ţinut totul secret. Sandra nu ştia nimic. În timp ce Adi şi Edi erau pe plajă, Beatrice a adus-o unde o aştepta cel care a oficiat căsătoria. Acolo este mult mai simplu să te căsătoreşti. Totul era pregătit. A fost o cină pe plajă cu şampanie Cristal şi cu tot felul de mâncăruri dichisite. Faptul că Sandra nu ştia nimic se vede din poze pentru că ea venise îmbrăcată într-o rochie neagră. A fost foarte surprinsă”, a povestit, pentru „ring!”, o sursă apropiată proaspătului cuplu.  Aceeaşi sursă a mai spus că Sandra şi Adi îşi doresc foarte tare şi un copil. „Sandra nu doreşte să rămână deocamdată însărcinată pentru că vrea să îmbrace rochia de mireasă şi trebuie să arate bine la petrecerea care va fi în Bucureşti. Amândoi îşi doresc foarte mult să aibă un copil”, a mai spus sursa „ring!”. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite