Mulţescu, noul antrenor al Petrolului, dezvăluie ce l-a determinat să revină la Ploieşti: „Nu m-au interesat banii“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Mulţescu, noul antrenor al Petrolului Ploieşti, după demiterea lui Răzvan Lucescu, a dezvăluit cum au decurs negocierile cu şefii noii sale echipe şi cât va încasa dacă îşi va îndeplini obiectivul fixat de conducere.

Gigi Mulţescu, antrenor liber de contract, a fost luat prin surprindere de oferta Petrolului şi nu a stat prea mult pe gânduri când oficialii ploieşteni l-au căutat pentru a-i propune preluarea echipei.

"Am primit un telefon de la Petrolul. M-am mirat că am fost sunat, nu mă aşteptam. Mi-au spus că vor avea o discuţie cu Răzvan şi m-au întrebat dacă ar putea să se bazeze pe mine. M-am întâlnit după aceea cu domnul Capră la Bucureşti. Contractul meu va fi pe un an jumătate. Obiectivul meu este să iau titlul. Există o clauză în care se arată că dacă nu termin pe primele două locuri pot fi dat afară. 

Voi primi 8.000 de euro pe lună. Dacă iau campionatul îmi dau 50.000 de euro, iar la locul doi nu mai ştiu, mi se pare că 40.000 de euro. Nu m-au interesat banii. Nu puteam să refuz Petrolul. Pentru mine se reia o poveste frumoasă de acum doi ani cînd am reuşit să salvăm echipa", a spus Mulţescu la Look TV.

Gigi Mulţescu a mai antrenat Petrolul de două ori în cariera sa, ultima dată în sezonul 2011-2012, când a salvat echipa de la retrogradare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite