Momente hilare în şedinţa Comitetului Executiv al FRF: raportul naţionalei pe 2012 a stârnit amuzamentul asistenţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Piţurcă a dat-o iar în bară: s-a făcut de râs în şedinţa Comitetului Executiv al FRF FOTO Adevărul
Victor Piţurcă a dat-o iar în bară: s-a făcut de râs în şedinţa Comitetului Executiv al FRF FOTO Adevărul

Analiza pe 2012 a rezultatelor echipei naţionale de fotbal a României, realizată de Victor Piţurcă, i-a scos din sărite pe membrii Comitetului Executiv al FRF. Unii dintre ei au izbucnit în râs când au auzit raportul prezentat de secunzii selecţionerului, Eugen Neagoe şi Florin Marin, alţii s-au luat cu mâinile de cap.

Victor Piţurcă nu a fost prezent la ultima şedinţă din 2012 a Comitetului Executiv al FRF, dar şi-a trimis secunzii de la naţională să-i ţină locul. Aceştia au avut misiunea de a citi în public analiza parcursului echipei naţionale în 2012. Doar că antrenorii naţionalei României au venit cu temele nefăcute, spre stupoarea întregii asistenţe.

Raportul de activitate prezentat de Eugen Neagoe şi Florin Marin a avut o singură coală de hârtie A4, conţinând o scurtă înşiruire a rezultatelor României în 2012 şi câteva concluzii hilare, informează cotidianul Gazeta Sporturilor.

„Jocul cu Olanda ne-a arătat o serie de minusuri, legate în special de fazele fixe, din care am primit trei goluri pe greşeli individuale şi colective, generate de lipsa de marcaj, plasament greşit, nesincronizări. Golurile au fost primite nepermis de uşor”.

„Jocurile amicale au avut ca scop consolidarea lotului şi stabilirea unui nucleu de jucători cu care să abordăm preliminariile CM”.

„ Am început bine campania de calificare, obţinând trei victorii din tot atâtea jocuri, echipa dovedind omogenitate şi încredere în forţele proprii”, sunt câteva pasaje din raportul de activitate întocmit de selecţionerul Victor Piţurcă.

„Ne-au luat la mişto!”

La auzul acestor idei, unii membri ai Comitetului Executiv (CEx) au izbucnit în râs, alţii au luat foc: „Cred că ne-au luat la mişto. Ăsta e un raport pentru oligofreni”, a spus Dumitru Dragomir. Nici lui Mircea Sandu nu i-a picat foarte bine. Preşedintele FRF i-a însărcinat pe antrenorii naţionalei să refacă raportul de activitate pentru începutul anului viitor, în ianuarie, când va avea loc o altă şedinţă a CEx.

"Când Florin Marin a terminat de citit documentul, Mitică şi-a făcut cruce de mirare. Nici măcar lui, care e prieten cu Piţi, nu-i venea să creadă că un raport de activitate a echipei naţionale înseamnă doar amintirea scorurilor înregistrate de România la partidele din 2012. De parcă noi, cei de acolo, trăiserăm pe altă planetă şi nu ştiam că am bătut Turcia sau am încasat-o cu Olanda", a spus un membru al CEx, care a asistat la şedinţă, citat de aceeaşi sursă. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite