Mititelu: „Ce motiv aveam să fac o cacealma? Nu-l înţeleg pe Badea!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a răspus acuzaţiilor consilierului local Pavel Badea, care a spus că, de fapt, nu s-a dorit revenirea echipei la Craiova şi că toată tevatura creată de club în aceste zile a fost o cacealma.

Mititelu a explicat cum au decurs tratativele cu Primăria Craiova, din punctul de vedere al clubului.

Nu îl înţeleg pe Badea, pentru că una mi-a zis mie şi alta spune acum. Mie mi-a zis «Adrian, am făcut tot ce am putut, nu vă vor, asta este, găsesc tot felul de motive», iar acum vine şi spune asta. Ce motiv aveam eu să fac o cacealma? Puteam să spun pur şi simplu că nu vreau să revin în oraş“, a afirmat Mititelu pentru prosport.

Ne-au spus că nu pot să facă investiţii, că poate la anul o să aibă această posibilitate, dar nici atunci nu era sigur. Păi cum puteam eu să organizez meciuri pe stadionul Ion Oblemenco, la modul cum arată acum? Eu trebuie să emit bilet pe fiecare scaun în parte, pentru că avem turnicheţi. Cum emiteam bilete pe scaunele rupte? Le-am transmis telefonic că dacă nu pot ei să cumpere scaune acum, le cumpărăm noi şi la anul să ne dea banii pe ele şi au spus că nu pot nici aşa“, a adăugat patronul Ştiinţei.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite