Mitică îl ia peste picior şi pe Platini! Vezi ce replică i-a dat şeful LPF preşedintelui UEFA!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dumitru Dragomir se ia la trântă şi cu şefii fotbalului mondial! Mitică n-a rezistat şi i-a dat replica, în stilul său, lui Platini, după ce francezul ameninţase cluburile din România că le va sancţiona dur dacă vor continua manifestările rasiste.

Mitică Dragomir nu acceptă să se bage nimeni peste "ograda" sa. Iritat că Michel Platini, preşedintele UEFA, a trimis o scrisoare pe adresa FRF în care avertiza echipele din Liga I că nu va tolera manifestările rasiste, preşedintele LPF a replicat dur.
"A fost dus în eroare de nişte păcălici!"
" Platini nu ştie despre ce e vorba în România, a fost dus în eroare de nişte păcălici de aici din România, care iau banii degeaba de la stat. Galeriile sunt formate din toate etniile şi pe mine mă înjură, de ce nu se face caz din asta?", a spus Mitică.
"Eu sunt mai în măsură să fiu supărat"
Dragomir nu crede nici în acuzaţiile de rasism. "Astea sunt glume, nici nu vreau să mai vorbesc pe tema asta. La noi nu e xenofobie, nu e ură de rasă. De ce să se simtă jigniţi doar cei din galeria Rapidului? De ce nu se simt jigniţi şi când mă înjură pe mine? Nu sunt şi eu om, care a făcut o lege organică? Eu sunt mai în măsură decât ei să fiu supărat. Iar presa nu a făcut caz din chestia asta. Dar dacă îl faci pe un oltean oltean, pe un ţigan ţigan sau pe brânză scrii brânză toată lumea se supără".

Citeşte şi:

ŞOC DE LA UEFA! Platini îl ameninţă pe Gigi Becali

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite