Mirosul de blat se simte tot mai puternic în Liga I: Pandurii, încă un rezultat suspect. Fac gorjenii trafic de puncte?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Dina
Mihai Dina

La începutul săptămânii, preşedintele clubului, Eugen Pârvulescu, a fost suspendat din funcţie pe motiv că ar fi facilitat victoria obţinută de Universitatea Cluj pe terenul Pandurilor! Vineri, în primul meci din cadrul etapei cu numărul 30, Pandurii s-a aflat în prim-planul unui alt meci suspect.

Pandurii ocupă locul 10 în Liga I, fiind la cinci puncte de poziţia a 13-a, prima care duce în eşalonul secund. La adăpostul unui avans relativ liniştitor, gorjenii au început să fie implicaţi în tot mai multe partide ciudate.

În etapa a 27-a, elevii lui Edward Iordănescu au pierdut, acasă, 0-1, cu Universitatea Cluj, o echipă care avea nevoie disperată de puncte în tentativa de a rămâne în primul eşalon. Rezultatul a fost atât de ciudat, încât a dus la suspendarea preşedintelui Eugen Pârvulescu din funcţie.

Chiar şi aşa însă, vineri, gorjenii au bifat o altă partidă asupra căreia planează multe semne de întrebare. La Chiajna, în faţa unei adversare care bifase două înfrângeri şi un egal în precedentele trei runde, cei de la Pandurii au cedat cu 0-1.

Oaspeţii au contribuit la victoria Chiajnei prin eliminarea stupidă a lui Nistor. Acesta şi-a lovit adversarul fără balon şi a primit „roşu“ în minutul 38. În superioritate numerică, Chiajna a dat golul unui succes uriaş, în minutul 57, prin Mihai Dina.

Rezultatul a ridicat Chiajna pe locul 11 în primul eşalon cu 34 de puncte. Cu patru etape înainte de terminarea campionatului, ilfovenii sunt la patru puncte de locul 13, primul care duce în liga secundă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite