Mirel Rădoi, atacat de un fost mare jucător al Stelei: „Vai mama noastră!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua trece printr-o situaţie de criză fără precedent, iar fostele mari glorii roş-albastre nu se sfiesc să-l arate cu degetul pe Mirel Rădoi, antrenorul de facto al campioanei.

Marcel Răducanu critică situaţia în care a ajuns Steaua, iar declaraţia lui Mirel Rădoi, care a anunţat că antrenează gratis, l-a enervat şi mai tare.
„Este incredibil ce am auzit. Nu îmi vine să cred că Rădoi a putut să spună că nu primeşte nici un ban de la Gigi Becali. Sunt de 35 de ani stabilit în Germania şi niciodată nu am auzit că se întâmplă aici aşa ceva. Vă jur că fotbalul românesc îşi merită soarta. Voi credeţi că Guardiola, chiar dacă îl apreciază pe Franz Beckenbauer sau pe Rummenigge, vine vreodată la Bayern şi antrenează gratis? Vai mama noastră, domnilor! Păi vreţi să vă zic ceva? Gratis antrenezi, păi de gratis şi joci! Eu cred că Gigi Becali dacă ar mai găsi antrenori aşa de inimoşi ca Rădoi, vă asigur eu că va fi cel mai fericit patron din lume. Deci nu a fost Costel Gâlcă cel mai ieftin antrenor al lui Gigi de la Steaua, nu? Ce comentarii credeţi voi că fac jucătorii aia în vestiar, între ei, atunci când aud lucrurile astea despre antrenorul lor?”, a zis Răducanu la Fanatik.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite