Mircea Sandu are un viitor luminos în politică, dar nu e decis dacă e de stânga sau de dreapta: "Există tatonări"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Sandu, tentat de o carieră politică
Mircea Sandu, tentat de o carieră politică

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal şi membru în Comitetul Executiv al UEFA, Mircea Sandu, a declarat, joi că există tatonări din partea mai multor formaţiuni politice pentru cooptarea sa.

"Nu neg faptul că există discuţii cu câteva partide, dar le-am spus să-mi dea statutul partidului, programul partidului, să ştiu şi eu ce urmăresc să facă pe lumea asta. Nu mă duc la unii care vor să dea în cap oamenilor. Sunt tatonări deocamdată, nu m-am înscris încă în niciun partid. Nu am nicio platformă, niciun statut, nimic. Eu până nu văd de la cineva din zona asta o platformă sau statut, nu ader", a declarat Sandu pentru MEDIAFAX.

La începutul lunii august, Sandu afirmase, într-o conferinţă de presă, că este posibil ca în viitor să fie tentat de o carieră politică, dar a precizat că nu ştie în ce măsură poate ajuta fotbalul din această postură: "Nu pot să stau deoparte de fotbal. Fotbalul e în mine de atâta timp, face parte din viaţa mea. Dar e posibil să mă teneteze şi politica. Au fost nişte tatonări, mă gândesc dacă pot ajuta fotbalul din această postură. Am cerut şi eu câteva statute, câteva platforme, să vedem. Nu m-am hotărât dacă în stânga sau dreapta, eu am jucat pe centru, în atac".

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, a fost votat de Adunarea Generală a FRF în data de 5 martie preşedinte de onoare al forului, funcţie la care a renunţat la începutul lunii august, odată cu încetarea unilaterală a contractului său. În acest moment, Mircea Sandu este membru în Comitetul Executiv al UEFA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite