Mihai Stoica, făcut cu ou şi cu oţet după încă un titlu ratat de FCSB: „Un bufon plângăcios!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stoica

Cândva, managerul FCSB-ului se lăuda zgomotos cu performanţele obţinute, deşi ele veneau, în primul rând, prin munca depusă de jucători şi de antrenori. Acum, de când echipa adună eşecurile, aghiotantul lui Gigi Becali tace mâlc.

Încă un sezon, încă un titlu ratat de FCSB! Care rămâne cu două trofee câştigate în ultimii cinci ani: Cupa Ligii 2016, competiţie desfiinţată între timp şi care, oricum, nu interesa pe nimeni, şi Cupa României 2020. 

E un bilanţ catastrofal pentru echipa care a făcut cele mai mari investiţii din România, în materie de transferuri. 

Dacă fostul internaţional, Ilie Dumitrescu, l-a arătat pe Gigi Becali cu degetul pentru această serie lungă de contraperformanţe, un alt fost jucător, Valeriu Răchită, a avut o intervenţie la Pro X, în care a subliniat că FCSB e o echipă „bolnavă“ din punct de vedere administrativ. Şi nu doar din cauza patronului!

Ce a spus Valeriu Răchită?

*Marian Copilu (n.r. - manager CFR) are mult mai multă putere decât „copilul“ de la FCSB, plângăciosul, care doar plânge şi mai scrie câte ceva pe Facebook (n.r. - Mihai Stoica). Fac referire la poziţia de manager. 

*Dacă eşti manager general, ai putere. Lucrurile se schimbă însă la FCSB în funcţie de toanele patronului. Dar Marian Copilu e un manager care nu iese în presă, pe care nu-l vedem cu istericale. Îşi face treaba, susţine antrenorul în faţa patronului şi are un cuvânt de spus la aducerea şi plecarea jucătorilor. Asta înseamnă să fii manager general! 

*Aşa, să scrii pe Facebook şi să te mai cerţi cu cineva pe la televizor... ăsta nu e rol de manager, e de bufon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite