Messi, fără ajutorul lui Xavi, Iniesta, Pedro şi Fabregas în tentativa de a-i bate recordul lui Gerd Muller

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tito Villanova, antrenorul Barcelonei, nu a convocat mai mulţi jucători de bază pentru partida de mâine a catalanilor din Liga Campionilor, cu Benfica. Messi va face parte însă din primul „11” şi va încerca să depăşească recordul de goluri al lui Muller dintr-un an calendaristic. Argentinianul are 83, iar neamţul a înscris 85 în 1972.

BodyBarcelona, deja calificată în optimile Ligii Campionilor, va aborda meciul de mâine cu Benfica fără mai mulţi titulari obişnuiţi. Astfel, Tito Villanova nu i-a convocat pe Xavi, Iniesta, Mascherano, Jordi Alba, Pedro şi Fabregas, dar în lot se află Lionel Messi.

Argentinianul se află în cursa pentru recordul de goluri într-un an calendaristic, deţinut de Gerd Muller, din 1972, cu 85 de reuşite. Messi a marcat 83 în acest an, după ce unul dintre golurile cu Bilbao i-a fost retras, considerându-se că a fost, de fapt, un autogol.

Villanova a chemat în lot mai mulţi jucători tineri de la echipa a doua, precum Deulofeu, Planas, Rafinha, Sergi Gomez şi Sergi Roberto.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite