Meciurile zilei la Euro 2016. Italia - Spania, duelul titanilor: „Dacă trecem de ei, atunci sigur ieşim campioni!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spania
Spania

Naţionala Spaniei, campioana europeană en-titre, întâlneşte Italia, luni, la Saint-Denis, în cel mai aşteptat meci din optimile de finală ale Campionatului European.

Meciul va avea loc de la ora 19.00, în direct la Pro TV şi Dolce Sport. Alvaro Morata îşi laudă foştii colegi de la Juventus, înaintea meciului dintre Italia şi Spania, din optimile de finală de la Euro 2016. Leonardo Bonucci, Giorgio Chiellini şi Andrea Barzagli "sunt cei mai buni fundaşi din lume", crede atacantul spaniol, pe care Real Madrid l-a readus pe Santiago Bernabeu în această vară, după două sezoane petrecute la campioana din Serie A. 

Reeditarea finalei de la Euro 2012 are loc în optimile actualei ediţii, iar Morata îşi avertizează colegii din naţionala Spaniei că apărarea italiană este una extrem de greu de depăşit. "Buffon este foarte bun în situaţiile de unu contra unu. La fel ca Iker Casillas, este o legendă a fotbalului. Băieţii care formează BBC (Bonucci, Barzagli, Chiellini - n.r.) sunt cei mai buni fundaşi din lume, iar adversarii nu vor să joace împotriva lor. Este aproape imposibil să marchezi împotriva lor- Dacă îi batem, sigur ieşim campioni", a declarat Morata, citat de Digi Sport. 

Tot astăzi, însă doar la Dolce Sport, Anglia se duelează cu Islanda, de la ora 22.00, pentru ultimul loc disponibil în sferturile de finală. Învingătoarea va juca împotriva naţionalei Franţei. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite