Marius Constantin îi răspunde lui Şumudică: "Un atac mârşav al unui om mic"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Constantin a ţinut să răspundă acuzelor dure venite din partea lui Şumudică după meciul câştigat cu 2-1 în faţa celor de la Gaz Metan. Antrenorul Rapidului l-a acuzat pe fundaşul central că are multe probleme cu viaţa extrasportivă.

"Am băut o ladă de bere până la ora asta. Eu nu am nici o problemă cu Marius Şumudică. Am vorbit în presă pentru că faptele nu erau relatate complet. Nu l-am făcut golan, ci am spus că a avut un comportament de golan. Din punctul meu de vedere, lucrurile au fost lămurite în Antalya.

Nu am vorbit cu George Copos pentru că a spus că nu se bagă peste Dinu Gheorghe. Vom vedea zilele următoare ce o să se întâmple, nu pot spune că nu mai lucrez cu Marius Şumudică.

Este un atac mîrşav al unui om mic, eu nu l-am atacat pe el în presă. După meciul de aseară nu trebuia să se vorbească de mine, ci de reacţia jucătorilor după golul primit.

Nu este nici o problemă dacă am fost înjurat de fani. Unii te apreciază, alţii nu. Nu poţi fi iubit de toată lumea", a spus Marius Constantin la sportro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite