Marinescu, cea mai bună clasare-Ştiri pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Marinescu a reuşit cea mai bună clasare din acest sezon în Formula 2, încheind pe locul cinci într-o cursă spectaculoasă.

Marinescu, cea mai bună clasare

 Marinescu a plecat de pe poziţia a cincea pe grila de start însă a pierdut imediat câteva poziţii. A luptat apoi pentru a revenit şi a fost implicat în câteva dueluri fierbinţi, printre care unul cu pilotul britanic Jack Clarke, în urma căruia cei doi s-au atins.

Volkswagen, în Formula 1

Concernul german Volkswagen a luat în considerare o posibilă intrare în Formula 1 începând cu sezonul 2013, însă totul va depinde de noile reglementări privind motoarele. „Până când regulile privind motoarele din F1 pentru sezoanele 2013 şi 2014 nu vor fi stabilite, cred că nimeni nu îşi poate manifesta interesul. Dar dincolo de acest aspect, Formula 1 este atractivă şi este principala competiţie din sporturile cu motor", a declarat Kris Nissen, directorul diviziei motorsport de la Volkswagen Group.

Alonso şi Hamilton, inamici pentru Red Bull

Fernando Alonso şi Lewis Hamilton sunt consideraţi principalii adversari ai piloţilor Red Bull Racing, Mark Webber şi Sebastian Vettel, în lupta pentru titlul mondial. Opinia îi aparţine lui Helmut Marko, consilier al celor de la Red Bull. „Alonso este într-un vârf de formă, iar Hamilton poate surprinde oricând. De ei ne temem cel mai mult", a spus Marko. Piloţii Red Bull conduc în clasamentul general, la egalitate, cu 78 de puncte, urmaţi de Fernando Alonso cu 75 de puncte, în timp ce Lewis Hamilton este pe şapte, cu 59 de puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite