Marica i-a făcut statuie lui Ilie Năstase: Unde a fost amplasată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ciprian Marica a avut o relație bizară cu Ilie Năstase! La un moment dat, cei doi s-au certat și au trecut la acuze grele în mass-media. Acum însă, relația lor e excelentă. Dovadă și faptul că, potrivit gsp.ro, fostul fotbalist i-a făcut o statuie lui „Nasty“.

Marica, alături de Ilie Năstase
Marica, alături de Ilie Năstase

Aceasta a fost amplasată la fosta bază Voință, aflată în zona de nord a Capitalei, cu terenuri de tenis, padel și fotbal. Astăzi, cu ocazia inaugurării acestei Academii, a fost prezentată și statuia lui Ilie Năstase. Acesta a venit la eveniment, însoțit de soția sa, Ioana Simion.

Ce a spus Ilie Năstase?

*Statuia e făcută după o imagine dintr-un meci cu Villas, la Melbourne. Era finala Mastersului, din 1974. Mă bucur că nu e o statuie care seamănă cu mine. E o statuie care seamănă perfect. Vreau să felicit artistul. E excepțională! I-am spus soției: «Aici sunt viu, acolo sunt mort». E un cadou frumos, e vorba de respect.

Ce a spus Ciprian Marica?

*Mă bucur că i-am putut face o bucurie lui Ilie Năstase. Merita să aibă o statuie, un monument. Valorile trebuie apreciate atunci când sunt printre noi. Avem prostul obicei să le apreciem când nu mai sunt. Am vrut ca Ilie să fie mândru de ce a realizat în tenis, pentru România.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite