Maradona: "Cristiano Ronaldo merită o statuie la Lisabona"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul internaţional argentinian Diego Armando Maradona a declarat că atacantul portughez Cristiano Ronaldo merită o statuie la Lisabona.

"Cristiano Ronaldo merită o statuie la Lisabona. În ultimii ani, el s-a simţit frustrat şi nesigur din cauza rezultatelor de la naţională care au întârziat să apară. Ronaldo este cel mai bun jucător al lumii în acest moment alături de Lionel Messi şi poate aduce bucurie portughezilor. Paulo Bento a pus în scenă o apărare de nivel mondial, o linie de mijloc încrezătoare şi i-a lăsat libertate în atac lui Ronaldo care acum poate marca cu mai multă uşurinţă ", a spus Maradona, citat de Corriere dello Sport.

Maradona a vorbit şi despre semifinala de la Euro-2012 dintre Portugalia şi Spania: "Va fi o semifinală foarte frumoasă. Spania continuă să domine cu o uşurinţă iritantă, dar nu mai este echipa de acum doi ani care câştiga titlul mondial. Portugalia poate câştiga doar dacă nu se va apăra tot timpul. Dacă va sta mai mult în defensivă, Spania o va distruge".

Portugalia va întâlni, astăzi, de la ora 21.45, la Doneţk, echipa Spaniei în semifinalele Campionatului European.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite